Vakantie 2020 Corona

kleuren in de meivakantie
Knutselen in de meivakantie!

Knutselen in de zomervakantie (corona-tijd)

Eén van de leukste vakanties van het jaar, de zomervakantie. Waar dit jaar een aantal beperkingen aan zitten ivm Corona.

Hoe gaan we het deze zomervakantie wel doen? De kinderen zijn thuis, geen school en geen mogelijkheden om verre reizen te plannen. Zitten er risico’s aan reizen. Geen grote evenementen, ……Opeens is ons leven heel anders ingedeeld.
Misschien kiest u ervoor om thuis in Nederland te blijven om zo geen extra risico te nemen.
De kinderen wilt u vermaken en niet laten vervelen in de vakantie in eigenland of alsnog een vakantie in Schengenlanden.
U stelt zich vaak de vraag “waarmee kan ik de kinderen mee vermaken” !? Leuk en LEERZAAM?

zandtekening zorg

Wij hebben vele verschillende afbeeldingen in zandtekeningen. Een eenhoorn, prinsessen, elfjes, hartjes, vlinders….. juist wat de meiden leuk vinden om met zand in te kleuren.


Ook zijn er vele tekeningen geschikt voor jongens om in te kleuren met zand. Denk aan een tank, vliegtuig, dino’s, leeuw, Dracula, haai, ruimteschepen, auto en noem maar op…….


Ook voor de oudere kinderen zijn de mandala’s en de uiltjes zeer geschikt. Dit zijn wat ingewikkelder zandtekeningen met kleinere vlakken waar zij langer achter zitten en perfectie geeist wordt.

Zandtekeningen maken is een knutselactiviteit voor binnen en buiten en de kinderen zullen er urenlang plezier van hebben.

Een verjaardag vieren?

Video-verjaardag-Clown-funny

Heeft u een verjaardag te vieren? Ook deze is anders dan anders….
Clown Funny heeft speciaal digitale kinderfeestjes voor u ontwikkeld….
Het video kinderfeest is leuk om kado te geven aan uw kleinkinderen of aan uw zoon / dochter of neefje / nichtje…..
Zingen, dansen, ballonnen, zandtekeningen en glittertattoo’s. Lees snel meer over dit unieke Corona concept.